WordPress meeting met Ita en Frank Pronk

WordPress meeeting Nijmegen

Nu mijn tweede keer en weer is het leuk om naar de WordPress Meetup in Nijmgen te gaan. Om de twee maanden is er een WordPress meeting in Nijmegen. Deze keer ook in de Lindenberg te Nijmegen. De bijeenkomst worden georganiseerd door Savvii en Yoast . Behalve mijn eigen website help ik ook anderen met websites, een voorbeeld hiervan is de site van Vitale Verbindingen. Het is altijd mooi als er een kans is om wat kennis en/of vaardigheden op te doen. Zo vind ik bij Meetup regelmatig iets wat mij wel boeit.

WordPress meeting met Ita en Frank Pronk

Mobiel webbureau, Ita en Frans

Wat mooi, ik droom er al langere tijd van om mijn bed overal te hebben staan. Wel zonder elke keer veel spullen meet te nemen. Ik blijf dromen maar Ita en Frans doen het gewoon. En niet alleen in Nederland. Met hun campeer werken ze al reizend de wereld over. Vanavond vertellen ze hoe ze dat doen. Wat zijn de voor en nadelen. Waar lopen ze tegen aan. Het laat me mijn dromen weer eens aan het draaiten

Auteursrecht in woord en beeld, Christel en Maureen

Het Social Media duo Maureen vertelt over het gebruik van andermans teksten online. Kopieren van complete teksten, parafen of citaten en auteursrechten komen aan bod. Wat als je dat wel doet? Maureen geeft wat oplossingen. Cristel heeft het over beeldmateriaal en de copyrights. Zij gaan niet in op de juridische aspecten en adviseren om in geval van twijfel een jurist te contacten. Net als de presentatie van Ita en Frans, de moeite waard. Als het het mogelijk is, ben ik er de volgende keer weer bij als er een WordPress meeting is in Nijmegen.