Voorstellen: Monique de Hullu

Voorstellen van Monique de Hullu

Wie ben ik en wat doe ik zoal?

Voorstellen? Zoals je ziet is mijn naam, Monique de Hullu.

Websites, flyers en nieuwsbrieven

Ik hou me bezig met het maken van nieuwe, het vernieuwen,het onderhouden van websites of help daarbij. Ook maak ik flyers en nieuwsbrieven.

Hersteldocent

k ben hersteldocent bij de Rino groep en daar sta ik samen met een methodiek docent voor de klas. Bij andere instellingen geef ik desgevraagd gastlessen.

Dromen en/of doelen

Daarnaast vind ik het erg leuk als mensen durven te dromen. Ook ik heb vaak te horen gekregen: “zou je dat wel doen?” Of: “neem je niet te veel hooi op je vork?” Als je dat vaak genoeg hoort van mensen die weten wat goed voor een ander durf je niet meer te dromen of die dromen te delen. Of je begint aan iets wat een ander goed voor je vindt. Soms gaat dat goed, soms niet. Er wordt snel gezegd dat je het niet volgehouden heb, dat je afgehaakt of niet gemotiveerd bent.

Vagebond stadswandelingen

Voor Vagebond stadswandelingen Arnhem/Nijmegen/Tiel geef ik met Ben Kregting rondleidingen. Bij deze rondleidingen vertel over het leven op straat en in de zorg.De groepen variëren tot nu toe van 2 tot 30 deelnemers. Altijd leuk om te doen, hoeveelheid deelnemers maakt wat dat betreft geen verschil

Bewust maken

Ik ben vaak de brug tussen hulpverleners en hulpvragers. Ik heb aan beide zijdes gestaan en wil graag de afstand tussen beide kleiner maken. Hulpverleners en hulpvrager bewust maken van bepaalde zaken is niet altijd prettig maar aan het eind verhaal maakt de samenwerking tussen beide productiever

Mensen zelf

Over het algemeen weet men mij goed te vinden en word ik makkelijk gevraagd om mee te gaan of dingen voor mensen te doen. In principe doe ik eigenlijk niets voor mensen, maar wil ik wel met mensen actie ondernemen. Dat maakt dat ik heel wat kilometers op mijn fiets maak. Hetgeen ik niet voor de lol doe maar wel om snel ergens te komen en het is gezond. Het is helaas nog steeds zo dat het erg gewaardeerd wordt en soms ook beloond. Helaas zijn mensen afhankelijk van een indicatie van een wijkcoach. Dat maakt de eigen regie of keuze van mensen wat moeilijker. Ondanks de mogelijkheid gecontracteerde zorg te kunnen leveren en de wens van de zorgvrager, zal de wijkcoach daar niet makkelijk rekening mee houden.

Gezondheid

Voor mijn gezondheid probeer ik regelmatig naar de sportschool te gaan. Maar ik dans in ieder geval één keer per week. Daarnaast hou ik van een goede maaltijd. Lang en goed slapen is ook iets wat ik graag doe, al ben ik daar geen ster in. Ik ben niet perfect, maar ik hoop mijn ongezonde bezigheden hiermee te compenseren

Vrijwilligerswerk

Naast al het andere doe ik veel vrijwilligerswerk. Dit doe ik al lange tijd en al heb ik af en toe mijn bedenkingen, ik zal er nog wel een tijdje mee doorgaan. Ik haal ook uit vrijwilligerswerk veel plezier en dat is voor mij ook belangrijk. Helaas is het wel zo, dat ik uit mijn betaalde werkzaamheden ook veel plezier haal. Als deze meer tijd gaan nemen, en ik dingen moet schrappen dan zullen onbetaalde activiteiten daar de eerste van zijn. Maar tot op heden ben ik blij met alles wat ik doe en heb ik er ook tijd en energie voor.. ]

Waarom op deze manier voorstellen?

Deze manier van voorstellen is voor mij een manier om een wie ben ik pagina te maken en wellicht is het makkelijker om bij een ontmoeting relevante vragen te stellen of ter zake te komen.