Training voor begeleiders A en B bij SRH in ZINiN theater te Nijverdal

Training SRH in het ZINiN theater te Nijverdal

Met mijn collega een training SRH geven in het ZINinN te NIjverdal. De vorige keren dat ik trainingen gaf in Nijverdal was dat in “het Centrum” . Deze is deze keer volgeboekt, daarom is de locatie deze keer het ZINiN in Nijverdal

ZINiN theater te Nijverdal

Het ZinIn theater

Een heel mooi gebouw in het centrum van Nijverdal. Grotendeels nieuwbouw, met een stukje oudbouw. Ook het nieuwe gedeelte laat veel geschiedenis zien. Voor een buitenstaander is het niet heel duidelijk wat er nou allemaal binnen te doen is. Wat ik zag: een bibliotheek, VV kantoor, gemeentehuis en een gelegenheid om te eten. Eigenlijk wel een mooi idee, culturele activiteiten in een gemeentehuis.

Les lokaal

Het was een oplossing omdat de andere locatie vol geboekt was. Maar ik geef er de voorkeur aan dat er met de tafels geschoven kan worden. Dit was helaas niet mogelijk. Hetgeen het verstaanbaar van de deelnemers voor mij moeilijk was. Ook lijkt de afstand tussen mij en de deelnemers groot op deze manier. Gelukkig een fijne groep en collega, wat veel goed maakt.