Evir

Sinterklaas bij IrisZorg Groningensingel

Evir

Evir altijd zorgzaam

Op de woensdagavonden werk ik bij beschermd wonen, van IrisZorg. Hier wonen mensen die gebruiken maar ook mensen die niet gebruiken. IrisZorg is niet alleen voor behandeling, preventie of voorlichting van verslaving maar ook voor maatschappelijke zorg. En dit keer was het de avond van Sinterklaas bij IrisZorg Groningensingel. Het is de tweede keer dat ik, personeel en bewoners samen waren. Dat is een leuke ervaring en ik merk dat het ook goed is voor iedereen. 

Prijzentafel

Prijzentafel

Sinterklaas bij IrisZorg Groningensingel

Het personeel zorgde voor een bingoavond en deze keer heb ik niets gedaan. Ik deed mee met de bingo. Helaas had ik weinig geluk. Er waren mensen bij die meer geluk hadden en meerdere keren een prijs wonnen. Mijn prijs was de grootste, geen bewoners met stress. 

Ans en BaukjeGoed nieuws voor een bewoner.

Dan vraagt een bewoner of ze mj onder vier ogen mag spreken. Maar tegelijk staan er toch mensen bij. Ze bedoelt waarschijnlijk of ik tijd voor haar heb. Dan krijg ik te horen dat ze gaan verhuizen. Wat fijn voor haar, ik ga haar missen maar ben ook blij dat er verandering komt in haar leven. Want dat vind ik normaal, een leven met verandering. Het is pijnlijk als ik zie dat mensen inzakken en dromen kwijtraken.