Voorkant door Osmo Mobile 3 Combo

Osmo mobile 3 combo, mijn aanschaf

Osmo Mobile 3 Combo

De Osmo Mobile 3 Combo is een mooi altrnatief als een camera nog moet wachten. Voor mijn werk heb ik eigenlijk een camera nodig, maar die zit er gewoon even niet in. Die droom blijft , en dromen is ook leuk. Ondertussen moet ik toch iets verzinnen om korte filmpjes te maken. Daarom dacht ik aan Osmo mobile 3 combo.

Vorige week liet ik mijn financieel mannetje, er één bestellen. Waarop hij mij zegt dat ik hem 27 november kan ophalen. Die dag fiets ik naar de winkel. Helaas heeft hij de verkeerde besteld. Maakt niet zoveel uit. Ik leg er geld bij en laat de juiste Osmo Mobile Combo komen. Op de website van de winkel staat tenslotte, vóór 23.59 uur bestellen de volgende dag thuis.

Naar de winkel

Er is mij gezegd dat ik een mail krijg wanneer ik de Osmo kan ophalen. Helaas heb ik eerder meegemaakt dat er is vergeten is om mij een mail te sturen. Dus 28 november fiets ik naar de winkel. Helaas is er nog niets in de winkel. Op 29 november bel ik en krijg ik te horen dat de bestelling onderweg is. Ik fiets ik weer, maar er blijkt niets aangekomen te zijn. Volgens de medewerkers wordt het maandag of dinsdag. En zo blijf ik bellen en fietsen. Dinsdag 3 decemeber ben ik weer in de winkel. Nu wordt het dringend (donderdag 5 december wil ik mijn Osmo gaan uitproberen bij de Vakgroep Ervaringsdeskundigheid van IrisZorg.

Geld terug, dan maar

Ik zeg dat ik liever mijn geld terug krijg, maar dat gaat niet zegt de medewerker. Hij verzint wel iets waardoor het sneller moet gaan. Als je het thuis laat bezoren gaat het sneller zegt hij. Ik schaam me dat moment want dat is me eerder ook verteld en toen geloofde ik dat niet. Hij laat de winkel een thuis adres zijn. Dan moet mijn gimbal er dus zijn op 4 december. Na 12:00 uur zegt hij er bij. En weer krijg ik geen mail. Weer ga ik bellen met klantenservice die vertelt mij dat de levering is gedaan. Helaas ben ik weer gaan fietsen voor niets. De medewerker belt en zoekt maar vind niets. Nu is de vraag wil ik wachten of wil ik mijn geld terug? Geld terug zou betekenen teruggestorten op mijn rekening. Maar dan heb ik wederom een probleem want wanneer heb ik dat geld dan op de rekening?

Ik geloof het niet meer

Ik geloof de beloftes die ik krijg niet meer. Gelukkig krijg ik na het dalen van mijn goede humeur mijn geld in cash terug. In de late middag weer fietsen maar dan maar naar Cool Blue. Daar ligt mijn Osmo gewoon in de winkel én voor een tientje minder. Nu heb ik wat ik wou. Helaas is het geen apparaat wat je zomaar aan zet zoals bijvoorbeeld een televisie. Morgen zal ik hem mee nemen en zie wat het resultaat is met een apparaat dat ik niet ken en waar ik niet mee heb kunnen oefenen. Door mijn geduld zo op de proef te stellen is mijn blijdschap wel aangetast. Ook de mensen van de klantenservice hebben daar hun aandeel in, zij verkondigden onwaarheden. Maar respect voor de mensen in de winkel, die het toch maar moeten verdragen als er iemand zoals ik kom. Het lijkt me moeilijk om dan toch iemand te helpen ook al weet je dat er iets goed fout gaat.

Eind goed al goed

Behalve dan dat 5 december waarschijnlijk geen mooie beelden zal opleveren ben ik tevreden. Ik heb mijn gimbal. Na 5 december heb ik rust in mijn hoofd. Dan kan ik gaan spelen met mijn Osmo. Dan kan ik met Tim beginnen korte filmpjes maken