Op stap met rolstoel, pinautomaat moeilijk bereikbaar

Voor mevr. is even naar de HEMA, Lidl, pinautomaat, etc. een uitje. Jammer dat zoiets als een uitje wordt ervaren. Aan de andere kant, als ik daar iets in kan betekenen, leuk. Met toestemming van mevr. een paar foto’s toegevoegd.¬†Pinnen ging moeilijk. Bij de HEMA kreeg ik hierop te horen dat de pinautomaat niet van de HEMA is (hetgeen ik ook had kunnen bedenken)

SNS heb ik een app gestuurd en deze ondernam gelijk actie. Nu is mij gezegd dat de HEMA een rek verplaatst, waardoor de pinautomaat voortaan ook toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

2 reacties op “Op stap met rolstoel, pinautomaat moeilijk bereikbaar”

    1. Ik doe het te weinig,maar ik het doe is het een win-win situatie. We hebben allebei een leuke dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.