Mildred doet het, spannend maar toch

Mildred

Mildred gaat het doen, de ‘Online Vitale Verbindingen inloop” van 8 mei. Vrijdags van 13:00 uur tot 15:00 uur doe ik de online inloop van Vitale Verbindingen.Continuïteit vind ik belangrijk. Voor deze ene middag in de week moet ik dus zorgen dat ik in beeld ben. Computerscherm en webcam aan. Dus doe ik alles met de laptop in de buurt. Ik kan mensen niet naar de online inloop laten komen en ze dan een leeg scherm laten zien. Maar deze vrijdag heb ik iets anders te doen. Het is docentendag bij de Rino groep

Docentendag bij de Rino groep

Normaal is dit op een locatie maar nu vanwege de Corona maatregelen online. Deze dagen zijn altijd heel inspirerend en leerzaam en daarnaast ook verbindend. Door het hele land is de Rino groep bezig. Soms werk je meerdere malen met dezelfde collega. Maar het kan ook gebeuren dat je iemand voor het eerst ziet op de dag dat je samen werkt. Natuurlijk heb je de voorbereidingen samen, maar dat kan ook per mail of telefonisch. Dus op deze manier zie je mensen die allang collega zijn maar waar je nog nooit mee hebt samengewerkt. Maar ook collega’s waar je lange tijd geleden mee hebt samen gewerkt. Dit en de SRH methodiek werkt verbindend.

Mildred

Met Mildred naar het begin van mijn verhaal

Normaal doe ik de “Online Vitale Verbindingen inloop” alleen. Als ik het niet doe, doet niemand het. Maar hoe zorg ik voor continuïteit als ik er op 8 mei niet ben? Ik kan verkondigen dat het deze keer niet doorgaat of ik zoek iemand die het voor mij wil overnemen deze vrijdag. En ik heb gekozen voor dat laatste. Dus zet ik deze vraag uit bij Vitale Verbindingen collegae. Eén reageert snel dat ze andere bezigheden heeft. Vervolgens krijg ik geen reacties. Het bevestigt de teleurstelling in mijzelf. Ik kan de continuïteit niet waarborgen en deelnemen aan de docentendag.

Maar plots komt Mildred van de vrijdagmiddag knutselclub. Wat leuk als iemand die zegt niet te weten hoe het werkt en het spannend vindt het toch doet. Naast dat ze denkt dat ze het niet kan heeft ze toch het lef om het wel te doen. Extra leuk. Ik hoop dat ze met een tevreden gevoel kan terug kijken op haar lef en de inloop. Dus hierbij voor iedereen die weet hoe spannend het kan zijn; Kom naar de “Online Vitale Verbindingen inloop” door hieronder op de knop te klikken.

Helaas is dat voor mij ook de eerste keer om het op deze “klikbare” manier uit te proberen. Dus weet ik niet of deze knop hieronder morgen ook werkt. Want normaal kan je voor de inloop een mailtje sturen naar Vitale Verbindingen met in de onderwerp regel “online inloop”. Dan krijg je elke week een uitnodiging. Waar je gebruik van kan maken of niet.

Ik hoop dat het lukt morgen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.