IrisZorg Tiel

Kerst met IrisCovery in Tiel

Koor in Arnhem CS

Het koor op Arnhem CS

Kerst met IrisCovery in Tiel is een mooie afsluiting van het jaar voor Vrijwilligers van IrisCovery . Dan eten we samen om het jaar in kerstsfeer af te sluiten. Dit doen we in Tiel. En het begint al leuk op het Arnhem CS. Helaas heb ik geen tijd maar ik doe zoals ik denk dat Japanse toeristen het doen. Een plaatje schieten en verder. Omdat ik het altijd leuk vind hoe (anderen) deze dagen zoveel betekenis en versiering geven zet ik toch een plaatje van onder weg naar Kerst met IrisCovery op mijn site. En van de Kerst met IrisCovery zelf natuurlijk. Martin heeft ons uitgenodigd in Tiel, dat is sowieso de reis en de tijd daarvoor het wel waard

Met de band op de achtergrond en Margraretha op de voorgrond

Margaretha met op de achtergrond Martin en zijn band

Foute Kerst

Het is koud, maar ik ben blij dat ik gegaan ben. Bij mijn aankomst is Martin met zijn maten al bezig met de muziek. Een goed binnenkomen. In de keuken is men druk bezig met het eten. De ruimte mooi versierd en de meesten “kerstkleren”, ja ik zet dat tussen haakjes omdat ik nu pas nu door begin te krijgen wat “foute kerst” is. Bij Vitale Verbindingen was het kleding thema van het feest “foute kerst”. Ik dacht “foute kerst” betekende geen kerstkleren aan. Een kerstmuts is/was voor mij ook kerstkleding. Nu weet ik dat kerstsokken, kerstmuts of een trui met sneeuw en herten door veel mensen voor veel mensen  “foute kerst” wordt genoemd. Mijn Kerst met IrisCovery in Tiel is een geslaagde avond gebleken.

Kerst met IrisCovery met een hamburger

Als hoofdgerecht een hamburger. Maar ook deze hamburger was echt niet fout. De namen van de koks weet ik niet, maar de hamburgers waren echt heel lekker. De rest ook, maar de hamburger zal ik nog lang heugen. Aan het eind een “omdenken scheurkalender”cadeau van Iris Zorg. Dit is weer een geslaagde avond geweest. Bedankt Martin, Bedankt, IrisZorg  en Remco voor de kalender keuze