De mensen van het MFC maken het mede mogelijk dat de donderdagen, lange en fijne inspirerende dagen zijn

Donderdagen, lange en fijne inspirerende dagen

Kade Nijmegen

Donderdagen een paar voorbeelden

Ik hoor vaak dat ik lange dagen maak. Maar dat is niet altijd zo. De woensdagen en donderdagen zijn mijn “lange dagen”. Ik ervaar lange dagen niet perse als negatief.Bij de vraag wat ik dan gedaan heb, zijn de vaste dingen die ik doe het makkelijkst te herinneren. Maar donderdag 15 augustus was een dag met wat extraatje. Die blijven makkelijker in het geheugen. Hierbij geef ik een paar voorbeelden van wat voor mij een extraatje is op een “normale” donderdag. Helaas om te schrijven zijn er op deze donderdag zoveel blij makende extraatjes gebeurd dat ik ze niet allemaal kan opschrijven. Maar hier volgt een selectie.

Remco mijn parkiet

Ik begin mijn dag sowieso met Remco mijn parkiet. Dat maakt het begin van de dag altijd vrolijk. Ik ben al een tijdje bezig om hem iets aan te leren. Ik dacht dat hij nooit zou snappen wat de bedoeling is. Vandaag krijg ik het idee dat hij het wel door gaat krijgen. Niet dat het gaat lukken maar dat maakt het plezier niet minder. Zo gestoord hoe gek je op en met een beest kan zijn.

Donderdagen, lange en fijne inspirerende dagen, Remco mijn parkiet hoort daar zeker bij
Remco mijn parkiet

Zomerschool Vitale Verbindingen

De zomerschool van Vitale Verbindingen is ten einde gekomen. Het was wederom een geslaagde zomerschool. Het wordt elk jaar beter. Het is leuk om te zien dat steeds meer mensen de zomerschool leren kennen en bezoeken

Donderdagen, lange en fijne inspirerende dagen, een lunch tijdens de zomerschool
Lunch tijdens zomerschool in de wijk Geitenkamp

Het boek van Loed

Loed is een boek aan het schrijven. Dat vind ik sowieso knap. Vaker wordt mij vragend aangeboden om het boek te lezen. Zo kwam Loed met dezelfde vraag. In dit geval om feedback te geven. Ik ben geen liefhebber van boeken lezen (op dit moment). Maar ik heb geluk, het script is uitnodigend om te lezen en feedback heb ik genoeg

Nieuwe collega

Het communicatie team van Vitale Verbindingen krijgt uitbreiding. De nieuwe collega heeft eerst nog vakantie. Daarna komt ze één middag per week het team versterken. Ik denk dat haar bijdrage en samenwerking ten goede van ons werk zal zijn

Na twee weken rust

Na een wat rustiger periode ben ik weer begonnen in het MFC te Nijmegen. Ik ben daar geen cliënt maar ook geen personeel. Soms is dat een ingewikkelde positie. Omdat ik me bij beide betrokken voel. Normaal ben ik blij enthousiast, maar na een onderbreking van twee weken kan er veel veranderd zijn. Maar vandaag kom ik binnen en tref werknemers aan waarvoor ik groot respect en bewondering voor heb . Wat de bewoners betreft ben ik bij iedereen blij ze te zien. Helaas vind ik het tegelijkertijd jammer dat iemand zo lang in dezelfde situatie blijft hangen en toch niet blij is met zijn of haar levensomstandigheden.

De mensen van het MFC maken het mede mogelijk dat de donderdagen, lange en fijne inspirerende dagen zijn
Sportruimte MFC Nijmgen

Zo simpel maar toch, zijn de donderdagen, lange en fijne inspirerende dagen

Dat deze dingen vaak op donderdagen gebeuren, kan ik de titel wel “donderdagen, lange en fijne inspirerende dagen” geven. Ik kan meer voorbeelden geven van wat deze dag positieve “vibes” geeft. Maar ik denk dat iedereen snapt, dat lange dagen vermoeiend maar niet perse verkeerd hoeven te zijn.