Kop nieuwsbrief Vitale Verbindigen

De nieuwsbrief van Vitale Verbindingen

Bij Vitale Verbindingen zorg ik voor de nieuwsbrief elke maand. De nieuwsbrief van februari staat bijna op het punt om verzonden te worden. Het is naast de Face Book pagina, Linkedin, en een YouTube kanaal. Naast dit zijn er ook vele andere manieren om bekendheid te geven.Mijn enthousiasme zit vooral in de zaken die zijn te meten, alleen moet ik nog goed uitzoeken hoe wat ik met die uitslagen iets nuttigs kan doen. Maar nog meer om iedereen te laten weten wat er te doen is die maand en dat is veel. De website en al het andere is leuk om te doen of om te leren. Voor de nieuwsbrief kan je je aanmelden via de site van Vitale Verbindingen

Interessante cijfers

Deze website is een WordrPress website, dan heb je hosting, customizer, google analize en overal vind je cijfers.. De website is er, anders zat je niet op deze pagina ;). Ik kan bijvoorbeeld vanuit welk land men mijn site bezoekt, Welke apparaten het meest gebruikt worden, mobiel of desktop. Tot nu vind ik het gewoon leuk om te zien. Ook het chimpmail programma waar ik de nieuwsbrief voor Vitale Verbindingen mee maak geeft cijfers aan. Op dit moment zit het aantal abonnees nog onder de 100, dus mijn uitdaging is om dit aantal op 100 te krijgen. Voor mij voor de cijfers en voor Vitale Verbindingen om te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen weten wat er te doen is om zoveel mogelijk verbindingen te leggen