CommunicatieZaken een maatschappelijk initiatief

CommunicatieZaken, wat een mooi maatschappelijk idee. Mijn collega Annet Elzinga van Bureau Malburgen heeft een mooi maatschappelijk idee. Het vertellen ging voorzichtig maar tijdens het vertellen ben ik enthousiast geworden.

Een mooi maatschappelijk initiatief?

CommunicatieZaken, een leuk maatschappelijk idee! Waarom dan? Voor kleine burgerinitiatieven of vrijwilligersorganisaties is PR en communicatie vaak een punt en komt men soms niet verder dan berichtje op Facebook. Hoe, hoe vaak en wanneer zet je een bericht? Is een bijvoorbeeld een van de thema

Hieronder de flyer zoals hij er nu uitziet.

Flyer CommunicatieZaken
Flyer CommunicatieZaken

Elke laatste vrijdag van de maand komen we samen van 09:30 uur tot 12:00 uur. Vanaf 09:00 uur is er koffie en thee. We beginnen de bijeenkomst met een thema. In augustus is het thema: “maak een contentkalender en zorg dat je het hele jaar onder de aandacht blijft. ” De rest van de ochtend werk je natuurlijk verder aan je eigen “ding” dan maakt het niet zoveel uit of dat het ter sprake kwam tijdens het behandelen van het thema of niet. Maar dit betekent dat je kennis, vaardigheden krijgt of uitwisselt. Of dat je aan het werken bent met de PR en communicatie van je burgerinitiatief of vrijwilligersorganisatie.

Wil je meer weten ga dan naar de website van Praktische Zaken.

Of klik hier om te bellen of met Whatsapp je vragen te stellen over CommunicatieZaken (voor Smartphone gebruiker).

Buro Malburgen vind je aan de Akkerwindestraat nummer 41 in Arnhem

Als laatste wil ik vermelden dat ik denk: “ik hoe meer zielen hoe meer vreugd” dus hoop ik dat het snel volgeboekt is. En dat er veel uitgewisseld gaat worden vrijdag 30 augustus.