Christmass Walk Inn, de Madser

Flyer Christmass Walk inn

Voor de derde keer organiseren Joseppe Greuters en Mike Duys een Christmas Walk Inn. Joseppe en Mike hebben het in 2016 opgezet omdat elk jaar een kerstherberg georganiseerd werd in de Walburgiskerk en in Arnhem Zuid niets. Samen met de mensen van het Leger des Heils en de collega’s van STIP, GGZ Arnhem, nu ErvaarMEE hebben zij er de schouders onder gezet. Nu is de Christmass Walk Inn in de Madser. Dit om mensen die eenzaam  zijn, aan de rand van de samenleving zitten toch een feest te geven. Natuurlijk is ook iedereen die dat niet is, van harte welkom. De afgelopen jaren was het inclusief eten. Er was een stamppot buffet voor 100 mensen met rundersaucijs. Maar dit jaar zijn er hapjes, zoals sauzijcenbroodjes, twee soorten soep, en nog meer.

IrisZorg, het Kruispunt

Vanuit IrisZorg kwam een busje met cli├źnten  van de Remise maar ook vanuit het Kruispunt weten ze de Christmas Walk Inn te vinden. Jong en oud, arm en rijk, ongeacht status of afkomst iedereen welkom en voor iedereen is er wel iets. Dus nogmaals ook voor mensen die niet zoals voorheen genoemde zijn, maar misschien op deze manier verbinding zoeken.Samen met Sascha Geurts en haar collega’s is willen Joseppe en Mike iedereen iets bieden. Er is al heel wat verzameld aan prijzen voor de bingo.

Met de kerstman op de foto

Er is hoop op 200 mensen maar er is plaats voor maximaal 500 mensen. Er is veel te doen, zie flyer. Als  klap op vuurpijl, met de kerstman op de foto, want hij zal er zijn. Ineke Kleinpenning leest het kerstverhaal voor, burgemeester en wethouders zijn uitgenodigd. 

Als mensen willen praten lopen er acht ervaringsdeskundigen rond. Het Wijkteam leefomgeving is er met Lijn 2030