Begeleider/ondersteuner, de vacature

Beleider

Lang heb ik samen gewerkt met iemand. Helaas hebben we afscheid moeten nemen. Nu zoek ik een nieuwe ondersteuner/begeleider. Het is betaald werk, dus heb je nog tijd over en zoek je werk voor een paar uurtjes per maand? Lees hieronder de vacature.

Vacature begeleider Arnhem

Voor ongeveer 1 uur in de week (wisselend per week, afhankelijk van de behoefte) ben ik op zoek naar iemand die mij kan ondersteunen.

Ik ben een vrouw met veel levenservaring en zoek iemand die daar bij kan aansluiten. Nu help ik mensen die in dezelfde situatie zitten als waar ik vroeger in zat. Ik ben eerlijk, door de wol geverfd en recht door zee. Mijn gedachten spreek ik uit en daardoor kan ik druk overkomen. Door mijn geschiedenis ben ik enorm gedreven en daardoor krijg ik dingen geregeld die reguliere hulpverlening niet voor elkaar krijgt. Soms heb ik nog wel behoefte aan iemand die met mij meedenkt.

Iemand om mee te sparren, samen oplossingen te bedenken voor de dingen waar ik nu tegenaan loop. Soms vind ik het ook fijn om samen een praktische taak op te pakken, zoals een klus in mijn nieuwe huis. Het zou fijn zijn als je daar ook voor open staat of dat je me dan helpt iemand te vinden die daarbij kan helpen.

Ik werk met een PGB budget. Mijn vorige begeleider is gestopt dus ik zoek iemand die dit kan overnemen.

De perfecte begeleider is voor mij iemand die weet aan te sluiten op gelijkwaardig niveau omdat wij allemaal mensen zijn ondanks onze verschillen. Geen standaard hulpverlener, ik zoek iemand die (net als ik) buiten de kaders van reguliere hulpverlening kan en durft te denken. Belangrijke eigenschappen zijn; open minded, eerlijkheid, relativeringsvermogen, humor en gelijkwaardigheid. Ook vind ik het belangrijk dat je goed kunt schrijven, bijvoorbeeld om de vertaalslag te maken van mijn drukke gedachten naar papier, bij het invullen van formulieren. Ook moet je niet allergisch of bang zijn voor vogels, aangezien ik samen leef met een vogel.

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Neem dan contact met me op voor een kennismakingsgesprek.

Dit kan via een Whatsapp berichtje, op nummer 0646613063

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.